Gipszkarton szárazvakolatok, beépített bútorok és dekorelemek

Gipszkarton szárazvakolati rendszerek

A gipszkarton szárazvakolatok, a száraz építési technológiának köszönhetően tiszta, gyors és rugalmas építést biztosítanak.

A szárazvakolatok lényege, hogy az újonnan épített, vagy a meglévő (régi) vakolatlan falfelültek, burkolása gipszkarton lapokkal, speciális zsákos ragasztó habarcs rögzítésével. Tehát a szárazvakolati gipszkarton rendszer, nem igényel szerkezet építést, ami nagymértékben meggyorsítja a kész, sima felületképzést.

Az elkészült falfelületek azonnal festhetőek, tapétázhatóak, vagy akár burkolhatóak, nem kell kivárni a hosszú száradási folyamatokat.

 

Dekorációs és egyéb kiegészítő megoldások

 

Gipszkarton lapokkal és a megfelelő kialakítású szerkezet megépítésével elképzeléseinknek, ill. vágyainknak, semmi sem szab határt.

A gipszkarton rendszer technológiájával különböző kreatív, hasznos, praktikus, dekoratív és akár absztrakt kivitelű megoldások megvalósítása is lehetséges.

 

A gipszkarton még bútorok építésére is alkalmas, akár más építőanyagokkal (fával, téglával, kerámiával) kombinálva is.

Továbbá építhetünk különböző polcrendszereket, térelválasztó pultokat, mosdó pultokat, kandalok elrejtési rendszereket, kádak, ill. WC öblítőtartályok elburkolására szolgáló felületeket, faliképek kiemeléséhez szükséges szerkezeteket és más egyéb nagyszerű elképzelés megépítését tudjuk megvalósítani a gipszkarton rendszerekkel.

 

Egyedi design is létrehozható a gipszkarton rendszerek segítségével, mint például:

  • boltívek, nyílások átformálása, ill. kialakítása,
  • lépcsőzetes állmennyezetek építése,
  • rejtett világítások megépítése,
  • karnisok elrejtése,
  • a falon kívül futó csövek elrejtése/eldobozolása,
  • pengefalak, ill. térelválasztó falak készítése,
  • kupola felületek megépítése,
  • házi mozi rendszerek elrejtése.

 

 

 

 

 

 

 

A fenti sorokban leírt lehetséges, ill. rendkívüli megoldások a mai fejlett gipszkarton rendszerek technológiájának köszönhetően megvalósíthatóak.

De szeretnénk megjegyezni, hogy a rendelkezésünkre álló technológia mellé szükséges egy nagyfokú szakmai ismeret és nem utolsó sorban, sok éves szakmai gyakorlat megléte.

 

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info