Lakásfelújítás a Dayka Gábor utcában

Egy kis garzon lakás régi eredeti állapotában került átvételre, amelyet kedves ügyfelünk saját igényei és elképzelései alapján végeztette el a szükséges teljes körű lakásfelújítást.
A lakásfelújítás megkezdése előtt a helyszínen leegyeztetésre kerültek az ügyfelünk elképzelései, megvitattuk az általunk tett javaslatokat és elkészítettük a részletes árajánlatot, amely alapján megrendelésre került a teljes körű lakásfelújítás. A lakásfelújítás bontási szakaszában számtalan rejtett hiányosságra derült fény, amelyeket az ügyfelünkkel leegyeztettük és az Ö jóváhagyásával került sor a módosításokra, ill. a lakásfelújítás menetének a változtatására.

Továbbá, az ügyfelünk a kivitelezés folyamán az eredeti elképzelésektől eltérően változtatott a lakásfelújítás egyes részletein, ami egy lakásfelújítás menetében szinte állandó jelenség.
Az újabb elképzelések, ill. igények nagyfokú rugalmasságot és türelmet igényel a kivitelezés során, ami nélkülözhetetlen a lakásfelújítás sikeréhez.
A lakásfelújítás nagyfokú rugalmasságot igényel, mind a Megrendelő és a Kivitelező részéről egyaránt, amely nélkülözhetetlen a minőségi zökkenőmentes lakásfelújításhoz.
A lakásfelújítás készre jelentése után az ügyfelünk az átadás napján felkért egy független szakértőt a lakásfelújítás leellenőrzéséhez, ill. átvételéhez. A felkért szakértő dicsérő szavakkal megerősítette a lakásfelújítás minőségi kivitelezését és egyben javasolta használatba vételét.

Egy lakásfelújítás lehet örömteli és zökkenőmentes, de ahhoz szükséges egy gondos előkészítés, egy körültekintő Megrendelő és nem utolsó sorban egy felkészült, rugalmas Kivitelező, aki összehangolja a lakásfelújítás menetét.

Sikeres és örömteli lakásfelújítást kívánva,

Üdvözlettel: Barabás Albert

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info