Lakásfelújítás Dunakeszi

Dunakeszin, a 66nm-es társasházi lakásunk felújításával bíztuk meg a Barabás Albert és Társa Kft.-t.

Az épületről annyit érdemes megjegyezni, hogy az 1940-es években készült, műemléknek nyilvánított társasház, ezért több nagyvólumenű átalakításra is szükség volt, hogy modernebbé és lakhatóbbá tegyük.

Sajnos először egy ismerősünk által ajánlott csapatra bíztuk lakásunk felújítását, de a projekt pár hónap alatt, üres ígérgetések mellett nettó károkozással végződött (átrepesztett válaszfalak, hibásan rögzített gipszkarton, minősíthetetlen víz/lefolyó szerelés, elfuserált villanyszerelés, stb...).

Ezt követően több kivitelezővel is tárgyaltunk, de végül Barabás Úr cégét választottuk. Egy gyors és pontos felmérést követően pár napon belül kaptunk írásos ajánlatot, majd leszerződtünk. A megbeszéltek, és szerződésbe foglaltak alapján minden munkát kimagasló minőségben végeztek a bontástól kezdve, a vízszerelésen és aljzatcserén át, egészen a burkolásig, festésig.

Pozitív csalódásként éltük meg, hogy a többi kivitelezővel ellentétben, Barabás Albert minden elképzelésünkre megoldást talált, és szakszerű tanácsokkal látott el minket. Minden alkalommal mikor szétnéztünk a lakásban, a megbeszéltek alapján történtek a változások, a környezetet is mindig tisztán hagyták ott a munkatársai a nap végén.

A szomszédjainktól egy rossz szót sem hallottunk róluk, a zajok és a lakásfelújítással járó kellemetlenségek ellenére jó véleménnyel voltak a kivitelezés menetére.

Mindenkinek bátran ajánlom, és ajánlani fogom Barabás Albert és Társa Kft.-t mivel a felújítást kimagasló minőségben végezték, és mindig rugalmasak voltak. A felmerülő problémákat, amikből sajnos nem volt hiány (törött válaszfalak, málló/porló aljzatbeton, stb.stb.), is gyorsan, hatékonyan meg tudtuk beszélni/oldani.

Ha legközelebb lakás/ház felújítás előtt állunk, biztosan Barabás Albert lesz az első szakember akit hívni fogunk.

Lakásfelújítás előtt:

Lakásfelújítás után:

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info