Teljes körű lakásfelújítás „élvezetes, időtálló és komplex megoldás”

 

Ezúton is szeretnénk segítséget nyújtani mindazoknak, akik felújításba, átépítésbe kezdenek, vagy csak változtatni szeretnének, jelenlegi életkörülményeiken.

Egy megfelelően átgondolt és jól megszervezett kivitelezéssel, könnyedén megszépíthetjük életünket, ill. környezetünket, egy kényelmesebb, komfortosabb, energiatakarékosabb lakás, ház, iroda vagy üzlethelyiség formájában.

A lakásfelújítás az emberek többségének életében előbb, vagy utóbb eljön, de nem mindegy hogy a lakásfelújítás menete hogyan is zajlik, kik végzik el a munkálatokat és a legfontosabb kérdés, hogy milyen színvonalon, teszik ezt.

Vállalkozásunk a felújítások, ill. az átépítések területén teljes körű kivitelezési szolgáltatást kínál, az épületstatikai vizsgálatában, az épület szerkezeti állapotának felmérésében, meglévő műszaki és esztétikai állapotok véleményezésében, az átalakítás, ill. felújítás tervezésében, szervezésében és nem utolsó sorban, a végső teljes körű kivitelezés megvalósításában.

Sok éves szakmai gyakorlattal, ill. nagyfokú tapasztalattal, vállaljuk a régi lakások, panellakások, családi házak, üzletek és egyéb épületek felújítását, ill. átalakítását.

 

A rendelkezésünkre álló, korszerű eszközök és a felkészült, ill. a több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek jelenléte, jelentős működési hatékonyságot, kedvező vállalási feltételeket, határidős kivitelezést és kiemelkedő garanciális vállalási előnyöket biztosít vállalkozásunknak, a versenytársaink körében. Vállalkozásunk a lakásfelújítások alatt felmerülő sokrétegű és számos esetben rendkívüli kihívásoknak is eleget tud tenni, hiszen minden szükséges szakemberrel rendelkezik, és nem kell egyezkedni más vállalkozásokkal, ill. más érdekeltségű mesteremberekkel, alvállakózás formájában.

 

A lakásfelújítás (ELMŰ, VÍZMŰ, TIGÁZ, Kéményseprők) során kapcsolódó tervezési, ügyintézési és engedélyeztetési feladatok terén is, vállakózásunk, teljes körű szolgáltatást nyújt.

Továbbá ügyfeleink részére a felújítás és az átépítések során felmerülő szakmai, ill. tervezési kérdésekben ingyenes szaktanácsadást biztosítunk.

 

A beszerzési feladatok zökkenőmentes lebonyolítása érdekében, beszerzési tapasztalatainkkal, az évek során megismert beszerzési forrásokkal, szakmailag kitapasztalt iránymutatással állunk az ügyfeleink rendelkezésére és nem utolsó sorban megoldjuk a szállítási feladatok végrehajtását és koordinálását, a vállalkozásunk saját gépjárműveivel.

 

Társaságunk kivitelezőként, Budapesten és vonzáskörzetében, jelentős nagyságrendben részesedik az elkészült lakásfelújítások, házfelújítások, panel lakásfelújítások és egyéb épületek felújítási munkálataiból. A 26 évnyi sikeres működésünknek köszönhetően, számos referenciával rendelkezünk, amit büszkén hirdetünk és kérésre személyes megtekintés keretein belül, megtekintheti, a kedves érdeklődő.

Tevékenységünket az érvényben lévő építőipari szabványok és normatívák alapján végezzük, a kiváló kivitelezési szolgáltatás megőrzése mellett.  

 

Egy zökkenőmentes, élvezetes és szakszerű kivitelezés érdekében kérem, hívjon bizalommal.

Tisztelettel: Barabás Albert

 

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info