Szigetelés (Víz - Hő - Hang)

Lapostetők bontás nélküli felújítása utólagos hőszigeteléssel, csapadékvízszigeteléssel a kapcsolódó bádogos szerkezetek (eresz és lefolyócsatorna, ereszszegélyek stb.) felújításával.

  • Teraszok, medencék vízszigetelése
  • Utólagos falszigetelés és talajvíz elleni szigetelés
  • Salétromos és nedves falak utólagos talajnedvesség elleni szigetelése (injektálásos, fémlemez beütéses és töltéskompenzációs módszerrel), a kapcsolódó szellőző, szárító vakolási munkákkal
  • Pincék talajvíz elleni szigetelése
  • Aljzatok szigetelése

Lakásfelújítás - SzigetelésAz épületeken belüli szigetelésekre általában két okra visszavezethetően van szükség; vagy az aljzatban meglévő ún. maradék nedvességet kell "bezárni" "erőzáró" szigeteléssel, vagy a használat során keletkező víztől kell a teherhordó szerkezeteket megvédeni.

A szigetelés fogadására alkalmas felülettel szemben ugyanazok a követelmények, mint a burkolásra, vagy a kiegyenlítésre vonatkozóra.
A szigetelés célja, hogy a nedvességtől megóvjuk a teherhordó, vagy nedvességre érzékeny szerkezeteket.

A biztos szigetelés érdekében célszerű két rétegben felhordani a kenhető szigetelőanyagot. A sarkokban, csőátvezetéseknél, diletációs hézagokban, a fokozott mozgás miatt hajlaterősítő rugalmas szigetelőanyagot kell elhelyezni a két réteg közé.

Hogy milyen felületeknél milyen kent szigeteléseket lehet használni, azt a felület jellege, az igénybevétel módja, a felület mozgása, terhelése határozza meg.

Kérje díjmentes ajánlatunkat, nézze meg referenciamunkáinkat és próbáljon ki bennünket!

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info