Rólunk mondták

Lakásfelújítás Budapesten, átgondoltan, ötletesen, minőségi kivitelben! - 2022. A referencia fotókért kattintson ide!

Panellakásunk felújítását évek óta tervezés alatt állt, sokáig csak tervezgettük és 2022-ben jutottunk el oda, hogy ehhez minden - részünkről szükséges - feltétel megteremtődött. Ezek után elkezdtük keresni a megfelelő kivitelezőt, tudván, hogy nagyon sok múlik a jó kivitelezés végrehajtásában.

Több ajánlatot kértünk, és bár nem a Barabás Úré volt a legelső és a legkedvezőbb, szerencsére az ő cége mellett döntöttünk.

A lakás felmérése során a leggyorsabb, leghatározottabb tevékenységet tőle láttuk. Elképzeléseinkre, kérdéseinkre határozott és megnyugtató válaszokat kaptunk. Tanácsaival és praktikus javaslataival sok esetben kisegített bennünket. A szerződés gyorsan és részletesen elkészült, amelyet a munkavégzés során lépésről - lépésre betartott.

A munkafolyamatokról részletesen és folyamatosan tájékoztatott bennünket, napi rendszerességgel követte a felújítási folyamatokat. A közben (váratlanul) felmerülő munkákhoz minden esetben kikérte a jóváhagyásunkat. Munkavégzés során figyelembe vette a lakótársak (kisgyerekes szülők) kérését is, ez számunkra nagy segítség volt, nem Nekünk kellet szervezni a lakók értesítését, ill. tájékoztatását.

Határozottan képviselte az érdekeinket a felújítás során úgy a szolgáltatók (FŐTÁV, ELMŰ, Vízművek), mint a lakóközösség felé. Ugyanakkor más szakemberekkel (asztalosokkal, bejárati ajtó beépítőjével, beltéri ajtók beépítőkkel) is koordinálta a munka feladatokat a felújítás menetében. Az is nagy megkönnyebbülés volt számunkra, hogy a keletkezett hulladékot folyamatosan elszállították.

A munkavégzés során felmerülő igényeinket is rugalmasan megoldotta. (Pl. egy falat elbontottak) A kiválasztott, megrendelt anyagok szállításában, raktározásában is segítettek, valamint az átvett anyagok minőségi "ellenőrzését" is megtették.

Barabás Úr munkatársai előtt is le a kalappal, gyönyörű munkát végeztek, amellett igen udvariasak, segítőkészek voltak! A visszaköltözés során keletkezendő apróbb sérülések kijavítását készségesen megoldották.

Mindent egybevetve Barabás Úr és munkatársai kiváló, minőségi munkát végeztek.

Ha ismét egy újabb felújításra lenne szükségünk, csak a Barabás Albert és Tsa. Kft. kérnénk fel, csak ajánlani tudjuk Őket.

Lakásfelújítás a Budakeszi úton - 2018.

Barabás Albert személyében egy rendkívül megbízható, korrekt, lelkiismeretes és szakértő embert ismerhettünk meg. Lakásunk felújítása során mindvégig nagy türelemmel, odafigyeléssel és kedvességgel kezelte a felmerülő kérdéseket. Ötleteinket meghallgatta, megvitatta velünk a részleteket, tanácsokat adott, de azt is tisztelettel fogadta, ha valamit máshogy szerettünk volna. A Barabás Albert és Tsa. Kft. csapata által elvégzett munka kiváló minőségű, gyönyörű és rendkívül igényes. A bontási, a kőműves, a vízvezeték és elektromosság szerelési munkát és a festési munkát, tehát gyakorlatilag minden felújítási szakaszt végző szakember munkájával meg voltunk elégedve. A csapat minden tagja nagyon udvarias, kedves, segítőkész volt, a munkát gyorsan, precízen, odafigyelve végezték, és nem utolsó sorban nagy türelemmel fogadták az esetleges bizonytalanságunkat.

Társasház felújítása révén fontos volt számunkra, hogy a munkákat végző szakemberek hogyan viszonyulnak a ház többi lakójához, a házirendhez. Ebben a kérdésben is maximálisan meg voltunk elégedve. Barabás Albert jól megtalálta a hangot mindenkivel, akivel együtt kellett működnie, hatékonyan kezelte a felmerülő konfliktusokat és magas szinten képviselte az érdekeinket. A felújítás során számtalan kisebb nagyobb probléma megoldásában mindig számíthattunk Albertre. Kivétel nélkül mindig elérhető volt, reagált a kérdésekre, komolyan vette a szempontjainkat. Összességében nagyon szerencsések vagyunk, hogy a Barabás Kft. végezte lakásunk felújítását. A munkálatok elkezdésekor még nem láttuk, mennyi nehézség, változtatás, rögtönzés áll előttünk, és biztosak vagyunk abban, hogy Barabás Alberttől kapott iránymutatás és a csapata által elvégzett munka rendkívül ritka minőségű szolgáltatás manapság. Hálásak vagyunk az egész csapatnak és nagyon jó szívvel ajánljuk mindenkinek őket!

K. Csilla, K. Kata

 

Lakásfelújítás Raktár utca

Mikor összecsapnak a fejünk felett a hullámok....

Ennek ellenére egy teljes lakásátalakítás -sok nem várt, de megoldott nehézséggel-, KITŰNŐ MINŐSÉGBEN, HATÁRIDŐ ELŐTT 2 HÉTTEL elkészült.

Egyik napról a másikra derült ki, hogy gyerekünk kerekesszékbe kerül és össze kell költöznünk.
Azonnal el kellett adnunk a telkünket, fiunk lakását és két szobás lakásunkat három szobásra kellett cserélnünk.

Gyerekünk lábainak amputációja után LEHETŐ LEGRÖVIDEBB HATÁRIDŐN BELÜL szükséges volt biztosítani egy megfelelő lakást, amit akadálymentesíteni, igényeinknek megfelelően átalakítani, és mielőbb beköltözhetővé kellett tenni.

VÉGIGGONDOLVA, (a lakás beszerzése után) LEGFONTOSABB A GYORS MINŐSÉGI FELÚJÍTÁS, és ÁTALAKÍTÁS biztosítása.

ENNEK EGYETLEN ESÉLYE egy LEINFORMÁLHATÓ GENERÁLKIVITELEZŐ cég, aki a vonatkozó munkák elvégzéséhez SAJÁT SZAKEMBEREKKEL, SAJÁT ESZKÖZÖKKEL, kipróbált és bejáratott BESZERZÉSI FORRÁSOKKAL, REFERENCIÁKKAL, SZOLGÁLTATÓI (PL.: ELMŰ, VÍZMŰ,STB.) KAPCSOLATOKKAL RENDELKEZIK.
EZEK A HATÁRIDŐ BETARTHATÓSÁGÁNAK A BIZTOSÍTÉKAI!

TÖBB VÁLLALKOZÓ megbízása ÉLETVESZÉLYES, mert képtelenség a munkák harmonizálása, az egymásra mutogatás elkerülése.

Az „eredmény” hosszú szenvedés/rémálom, kellemetlenség és vita után: ELÉGEDETLEN MEGBÍZÓ!

Nekünk szerencsénk volt, mert a családban több évvel ezelőtt végzett teljes lakásfelújítást a
BARABÁS ALBERT és Tsa. Kft.

REFERENCIAMUNKÁJUK (mivel családon belül történt és így több éve, rendszeresen látjuk) a TÖKÉLETES KIVITELEZÉS MINAPÉLDÁJA.

TAPASZTALATAINK

Előzetes egyeztetés alapján új lakásunk megvásárlásakor (3 szobás panellakás) Barabás Úr felmérte a lakást, meghallgatta elképzeléseinket és pár esetben javaslatokat tett.

MEGÁLLAPODTUNK AZ ELVÉGZENDŐ MUNKÁKBAN (akadálymentes zuhanyzó kerekesszékes használatra, összefolyóval; szélesebb ajtójú, meghosszabbított WC kerekesszék beállási lehetőséggel; konyhaajtó megszüntetése; klímarendszer kondenzvíz elfolyás megoldása (gipszkarton borításokkal); média hálózat kiépítése; elektromos hálózat kicserélése; előszoba, konyha, WC, fürdőszoba burkolása mennyezetig; festés, mázolás; redőnyök javítása; asztalosmunkák (beépített szekrények, bútorok, konyhai gépészet); víz és gázszerelés; parkettázás; fűtőtestek javítása.

Barabás Úr JELEZTE, hogy küldi a megállapodást, amiben minden részletesen rögzítve van:

Három napon belül kaptuk meg a részletezett árajánlatot ( munkaegység, egységár, darabszám, végösszeg), határidő (kötbér mellett) és írásos jótállás az elvégzett munkákra.
A részletezés tartalmazta a kapcsolódó bontási, állagmegóvási, sitt hordási, környezet (lakás, lift, lépcsőház) tisztántartási kötelezettségeket is.

Korábban nem volt példa hasonló tisztasággal zajló, nagyméretű munkavégzésre 10 emeletes házunkban, ahol több, mint 30 éve lakunk.

Ami nagyon tetszett: FOLYAMATOS VOLT A MUNKAVÉGZÉS, minden nap a kellő időben, az adott munkához szükséges emberek és eszközök jelen voltak

Minden reggel (ritkábban nap közben) biztos, hogy jött a BARABÁS ÚR és mindent ellenőrzött (emberek, anyagok, eszközök, munkavégzés minősége, ütemezés tartása, a lakás, a folyosó, a lépcsőház tisztasága, stb.) Ha valamit nem talált rendben AZONNAL KIJAVÍTTATTA.

VÁRATLAN, ELŐRE NEM LÁTHATÓ HIBÁK és KIJAVÍTÁSUK: BARABÁS ÚR egyik ellenőrzése kapcsán elmagyarázta, hogy a konyha egyik falát és fürdőszoba-előszoba falát (4 cm beton) cserélni kell.

Választhattunk, hogy egyetértünk, vagy nem. Ha nem, akkor nem tud jótállást vállalni a jelenlegi szerkezetre, figyelembe véve a leendő felületek képzését és a szerkezetek terhelhetőségét.

Mi EGYETÉRTETTÜNK a cserével. Jelezte, hogy másnap küldi a részletes ajánlatot. (Ami a jelzett időben meg is érkezett).

A MUNKÁT AZONNAL MEGKEZDTÉK. A fürdőszoba-előszoba falon volt a biztosíték tábla, ezért azonnal átszervezte az egyik villanyszerelőjét, hogy ideiglenesen helyezze át a biztosíték táblát.

Két ember azonnal elkezdte a bontást.

Egyik teherautójukkal meghozatta a falak cseréjéhez szükséges anyagokat.

AZ EREDMÉNY: másnap délután álltak a falak, elvitték a sittet és ment tovább a munka. (Bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna, ha nem a BARABÁS ALBERT és Tsa. Kft.-vel szerződünk.

Megemlítem továbbá, hogy a többi "apró, váratlan dolog" között jelentkezett, a lakás helyiségeinek egy szintre hozása, az egyik szoba aljzatának teljes bontása, újra építése, stb., valamint 380V hálózat engedélyeztetése, bevezetése, villanyórák cseréje, álmennyezet készítés a sok kábel eltakarására.

Összegezve: A fiunk mielőbbi hazahozatala érdekében -TÖBB, ELŐRE NEM LÁTHATÓ NAGYOBB FELADATOK, TÖBB TERÜLETET ÉRINTŐ MUNKÁLATOK (kőműves, víz- gázszerelő, gipszkartonos, redőnyjavító, asztalos, parkettázó, 380V-os hálózat és a villanyórák cseréje, stb.) ELLENÉRE- 2 HÉTTEL A VÁLLALT HATÁRIDŐ ELŐTT BEFEJEZTÉK A MUNKÁLATOKAT Az átadás előtt felülvizsgálásra került a kiépített elektromos hálózat műszeres ellenőrzések és elkészítették a teljes körű nagytakarítást.

BARABÁS ALBERT és Tsa. Kft.

Köszönjük munkájukat, és csak ajánlani tudjuk azoknak, akik pontos, szakszerű, minőségi munkát szeretnének.

Lakásfelújítás Dunakeszi

Dunakeszin, a 66nm-es társasházi lakásunk felújításával bíztuk meg a Barabás Albert és Társa Kft.-t.

Az épületről annyit érdemes megjegyezni, hogy az 1940-es években készült, műemléknek nyilvánított társasház, ezért több nagyvólumenű átalakításra is szükség volt, hogy modernebbé és lakhatóbbá tegyük.

Sajnos először egy ismerősünk által ajánlott csapatra bíztuk lakásunk felújítását, de a projekt pár hónap alatt, üres ígérgetések mellett nettó károkozással végződött (átrepesztett válaszfalak, hibásan rögzített gipszkarton, minősíthetetlen víz/lefolyó szerelés, elfuserált villanyszerelés, stb...).

Ezt követően több kivitelezővel is tárgyaltunk, de végül Barabás Úr cégét választottuk. Egy gyors és pontos felmérést követően pár napon belül kaptunk írásos ajánlatot, majd leszerződtünk. A megbeszéltek, és szerződésbe foglaltak alapján minden munkát kimagasló minőségben végeztek a bontástól kezdve, a vízszerelésen és aljzatcserén át, egészen a burkolásig, festésig.

Pozitív csalódásként éltük meg, hogy a többi kivitelezővel ellentétben, Barabás Albert minden elképzelésünkre megoldást talált, és szakszerű tanácsokkal látott el minket. Minden alkalommal mikor szétnéztünk a lakásban, a megbeszéltek alapján történtek a változások, a környezetet is mindig tisztán hagyták ott a munkatársai a nap végén.

A szomszédjainktól egy rossz szót sem hallottunk róluk, a zajok és a lakásfelújítással járó kellemetlenségek ellenére jó véleménnyel voltak a kivitelezés menetére.

Mindenkinek bátran ajánlom, és ajánlani fogom Barabás Albert és Társa Kft.-t mivel a felújítást kimagasló minőségben végezték, és mindig rugalmasak voltak. A felmerülő problémákat, amikből sajnos nem volt hiány (törött válaszfalak, málló/porló aljzatbeton, stb.stb.), is gyorsan, hatékonyan meg tudtuk beszélni/oldani.

Ha legközelebb lakás/ház felújítás előtt állunk, biztosan Barabás Albert lesz az első szakember akit hívni fogunk.

Lakásfelújítás a Budakeszi úton - 2018.

Barabás Albert személyében egy rendkívül megbízható, korrekt, lelkiismeretes és szakértő embert ismerhettünk meg. Lakásunk felújítása során mindvégig nagy türelemmel, odafigyeléssel és kedvességgel kezelte a felmerülő kérdéseket. Ötleteinket meghallgatta, megvitatta velünk a részleteket, tanácsokat adott, de azt is tisztelettel fogadta, ha valamit máshogy szerettünk volna.A Barabás Albert és Tsa. Kft. csapata által elvégzett munka kiváló minőségű, gyönyörű és rendkívül igényes. A bontási, a kőműves, a vízvezeték és elektromosság szerelési munkát és a festési munkát, tehát gyakorlatilag minden felújítási szakaszt végző szakember munkájával meg voltunk elégedve. A csapat minden tagja nagyon udvarias, kedves, segítőkész volt, a munkát gyorsan, precízen, odafigyelve végezték, és nem utolsó sorban nagy türelemmel fogadták az esetleges bizonytalanságunkat.


Társasház felújítása révén fontos volt számunkra, hogy a munkákat végző szakemberek hogyan viszonyulnak a ház többi lakójához, a házirendhez. Ebben a kérdésben is maximálisan meg voltunk elégedve. Barabás Albert jól megtalálta a hangot mindenkivel, akivel együtt kellett működnie, hatékonyan kezelte a felmerülő konfliktusokat és magas szinten képviselte az érdekeinket.A felújítás során számtalan kisebb nagyobb probléma megoldásában mindig számíthattunk Albertre. Kivétel nélkül mindig elérhető volt, reagált a kérdésekre, komolyan vette a szempontjainkat.Összességében nagyon szerencsések vagyunk, hogy a Barabás Albert és Tsa. Kft. végezte lakásunk felújítását. A munkálatok elkezdésekor még nem láttuk, mennyi nehézség, változtatás, rögtönzés áll előttünk, és biztosak vagyunk abban, hogy Barabás Alberttől kapott iránymutatás és a csapata által elvégzett munka rendkívül ritka minőségű szolgáltatás manapság.Hálásak vagyunk az egész csapatnak és nagyon jó szívvel ajánljuk mindenkinek őket!

K. Csilla, K. Kata

Teljes körű lakásfelújítás, a József körúton

A Barabás Albert és Társa Kft. a 36 m2_es lakásom teljes körű felújítását végezte 2012-ben.

Barabás Albert a cég vezetője, a munka megtervezésénél, valamint a kivitelezés egyes fázisainál mindig türelmesen meghallgatta elképzeléseimet, okos ötleteket adott.

Mivel a lányom mozgássérült, különösen fontos volt, hogy e kis lakást az ő szükségleteinek megfelelően alakíthassuk ki (villanykapcsoló magassága, fürdőszobatervezés, kapaszkodók stb.).

Embersége, a részletekre is figyelő gondossága, empátiája segített legyőzni a felújítás során jelentkező nehézségeket.

A cég alkalmazottai lelkiismeretesen, szakmai tisztességgel dolgoztak.

Különösen tetszett, hogy mindig rendben hagyták el a munkaterületet.

Barabás Albert szinte napi rendszerességgel ellenőrizte a munkálatokat, és számomra is bármikor elérhető volt telefonon vagy személyesen.

Ezúton mondok köszönetet neki és munkatársainak: ajánlom a céget mindenkinek, akinek fontos, hogy hozzáértéssel, lelkiismeretesen, a vállalt határidőre szépen újítsák föl otthonát.

József körúti lakástulajdonos

 

Teljes körű lakásfelújítás, Jávorka Ádám utcában.

"A Barabás Albert és Tsa. Kft.-ről csak felsőfokon tudok nyilatkozni, szakmai kvalitásuk, pontosságuk, megbízhatóságuk és emberi hozzáállásuk az ügyfélhez kiváló. A lakásom felújítása velük nem teher, hanem öröm volt. Köszönöm az egész Csapatnak!!!"

Jávorka Ádám utca, ingatlan tulajdonosa

 

Részleges lakásfelújítás, a Neszmélyi utcában.

64 négyzetméteres panellakásunk részleges felújítását  2012 őszén a Barabás és Társa Kft-vel végeztettük.  A felújítás a lakószobákat nem érintette, a konyha, fürdőszoba, WC, előszoba, gardrób rendbehozása volt a cél. A eredeti tervek szerint itt mindenhol padló és falburkolat cserére, valamint az összes szerelvény cseréjére került sor, a szerződésben az ezekre a munkákra vállalt határidő 3 hét volt. A bontás megkezdése után gyorsan kiderült, hogy a víz és villanyvezetékek nagyon rossz állapotban vannak (erre ugyan gondoltunk, de reméltük, hogy nem így lesz), így ezeket is teljesen kicseréltettük az érintett helyiségekben. Ez nyilván költségnövekedéssel járt, és a kivitelezés komoly elhúzódásától is tartottunk. Erre azonban nem került sor, mert a felmerült pluszmunkára először becsült 1-1.5 hét időnél gyorsabban végeztek. A kezdéstől számított négy héten belül minden elkészült, beleértve a fenti helyiségek alapos takarítását is.

A munka minőségével abszolút meg vagyunk elégedve. A kft összes munkatársa, akivel találkoztunk, nagyon kellemes és kultúrált ember. Bármikor érkeztünk a helyszínre, mindig munka folyt, a nap végén pedig a munkaterület pedig rendezett állapotban hagyták.  Barabás Albert a munkát sűrűn ellenőrizte személyesen is, bármikor elérhető volt, a felmerült kérdéseket a helyszínen mindig gyorsan tisztáztuk.  Főként neki és munkatársinak köszönhető, hogy a felújítással szükségszerűen járó nagy zaj, por és a többi kellemetlenség ellenére a ház többi lakójával végig fent maradt a jó viszony. A felmerülő problémákra (hogy célszerű elhelyezni a kapcsolókat, hogy helyezzünk el ezt vagy azt, milyen szerelvényt vegyünk) sok jó ötletet kaptunk. Összefoglalva, a vállalt munkát határidőre, kiváló minőségben, kultúrált módon végezték el.

Őrmezői lakástulajdonos

 

Részleges lakásfelújítás, a Berend utcában.

"Novemberben elvégzett részleges lakásfelújítási -panel - munkálatokkal maximálisan elégedett voltam. Nagyon sok segítséget kaptam ötletekben, megoldásokban. Az elkészült felújítási munkák pontosak, szépek, korrektek. A céget mindenkinek - aki felújításba, építkezésbe kezd - bátran ajánlom figyelmébe, egyrészt, mert kevés olyan vállalkozó létezik a piacon, aki részleges felújításokat is elvállal és ezen felül még korrekt is."

Berend utca, lakástulajdonosa

 

Teljes körű panellakás felújítás, Tűzkő utcában.

"Panellakásunk teljes körű felújításához olyan kivitelezőt kerestünk, aki az összes szakmunkát saját szakembergárdával végzi el. Így találtunk rá a Barabás Albert és Tsa. Kft.-re.

Időpont egyeztetés után a helyszíni felmérés során minden részletet személyesen átbeszéltünk, amiről néhány nap múlva tételes írásos árajánlatot kaptunk.

A munkálatok megkezdése előtt írásos szerződés készült ami rögzítette az átadási határidőt, ködbért és garanciális javítások mikéntjét is. A felújítás ideje alatt „Építési Naplót” vezettünk.

A munkálatok pontosan kezdődtek el és Barabás Alberttel telefonon vagy a helyszínen személyesen végig a legapróbb részletekig mindent megbeszéltünk. Bármely időpontban néztünk rá a munkálatokra az ott lévő szakemberek dolgoztak, józanok voltak és beszámoltak a munkafázis pillanatnyi állásáról. Barabás úrra nyugodtan rábízhattunk anyagbeszerzéseket, szállításokat, beszállítókkal való egyeztetéseket, a lelkiismeretességében és az ízlésében nem kellett csalódnunk. A menet közben felmerülő problémák megoldására mindig azonnal volt több ötlete. A lakásunkat határidőre, kitakarítva vehettük át.

Barabás Albertben és munkatársaiban olyan lelkiismeretes és precíz csapatot ismerhettünk meg, akik ma sajnos elég ritkák az építőiparban. Nyugodt szívvel ajánlom Őket minden építtetőnek."

Tűzkő utca lakástulajdonosa

 

Teljes körű lakásfelújítás, Bajza utcában.

Másfél szobás lakásom teljes felújításával bíztam a Barabás Albert és Tsa. Kft-t.

Elfoglalt ember lévén számomra nagy segítség volt, hogy generálkivitelezőként minden terhet levettek a vállamról: mindent maguk végeztek a festéstől-mázolástól az elektromos munkákon keresztül a víz-gázszerelésig, ahol pedig társvállalkozók bevonása volt szükséges (klíma, asztalosmunkák, villanyóra-csere) ezt is magukra vállalták. A munkát határidőre, kiváló minőségben végezték el. 

Bajza utca lakástulajdonosa

 

Fűrdőszoba felújítás, a Fő utcában.
 
Fürdőszobánk felújítása előtt több kivitelező céget és egyéni vállalkozót is megkerestünk, amire a megfelelő ajánlatot végül megkaptuk. Bár rengetegen felmérték az elvégzendő munkálatokat, részletes, mindenre kiterjedő tervezetet csak a Barabás Albert és Tsa. Kft-től kaptunk.

A munkálatok gyorsan, pontosan a megbeszéltek alapján folytak, az elvégzett munka minősége kifogástalan (gondolják meg: hány építési vállalkozó vállal garanciát manapság a munkájára?). Mivel soklakásos társasházban lakunk, ezért fontos volt, hogy a munkálatok a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel záruljanak le. A lakóközösség semmiféle kellemetlenséggel nem találkozhatott a felújítás alatt, mivel a munkások külön ügyeltek a munkaterület (körgang, folyosó, stb.) tisztaságra.

Csak ajánlani tudom a Barabás Albert és Tsa. Kft-t mindenkinek!

Korrekt munka, reális áron!

Fő utca lakástulajdonosa

 

 

 

Lakásfelújítás a Budakeszi úton - 2018.

Barabás Albert személyében egy rendkívül megbízható, korrekt, lelkiismeretes és szakértő embert ismerhettünk meg. Lakásunk felújítása során mindvégig nagy türelemmel, odafigyeléssel és kedvességgel kezelte a felmerülő kérdéseket. Ötleteinket meghallgatta, megvitatta velünk a részleteket, tanácsokat adott, de azt is tisztelettel fogadta, ha valamit máshogy szerettünk volna. A Barabás Albert és Tsa. Kft. csapata által elvégzett munka kiváló minőségű, gyönyörű és rendkívül igényes. A bontási, a kőműves, a vízvezeték és elektromosság szerelési munkát és a festési munkát, tehát gyakorlatilag minden felújítási szakaszt végző szakember munkájával meg voltunk elégedve. A csapat minden tagja nagyon udvarias, kedves, segítőkész volt, a munkát gyorsan, precízen, odafigyelve végezték, és nem utolsó sorban nagy türelemmel fogadták az esetleges bizonytalanságunkat.


Társasház felújítása révén fontos volt számunkra, hogy a munkákat végző szakemberek hogyan viszonyulnak a ház többi lakójához, a házirendhez. Ebben a kérdésben is maximálisan meg voltunk elégedve. Barabás Albert jól megtalálta a hangot mindenkivel, akivel együtt kellett működnie, hatékonyan kezelte a felmerülő konfliktusokat és magas szinten képviselte az érdekeinket. A felújítás során számtalan kisebb nagyobb probléma megoldásában mindig számíthattunk Albertre. Kivétel nélkül mindig elérhető volt, reagált a kérdésekre, komolyan vette a szempontjainkat. Összességében nagyon szerencsések vagyunk, hogy a Barabás Kft. végezte lakásunk felújítását. A munkálatok elkezdésekor még nem láttuk, mennyi nehézség, változtatás, rögtönzés áll előttünk, és biztosak vagyunk abban, hogy Barabás Alberttől kapott iránymutatás és a csapata által elvégzett munka rendkívül ritka minőségű szolgáltatás manapság. Hálásak vagyunk az egész csapatnak és nagyon jó szívvel ajánljuk mindenkinek őket!

K. Csilla, K. Kata

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info