Állapotfelmérés - Tanácsadás - Költségvetés készítés

Egy ingatlan megvásárlása valószínűleg mindenki életének egyik legnagyobb befektetése. Ahhoz, hogy ez az élmény ne legyen rémálom a későbbiekben, érdemes még a végső döntés meghozatala elött szakemberrel megvizsgálni a kiszemelt ingatlan állagát.

status2

A legjobb állapotúnak tűnő ingatlan is hordozhat rejtett hibákat, melyek egy laikus szemrevételezőnek fel sem tűnnek, viszont a későbbiekben sok fejfájást okozhatnak!

Az emelkedő energiaköltségek miatt mind fontosabb döntési szempont az ingatlanvásárlok számára, hogy milyen típusú és állagú fűtési rendszerrel rendelkezik a kiszemelt lakás vagy ház. Hiszen egy korszerű fűtési rendszerrel rendelkező lakás, vagy ház értéke akár 15-20% százalékkal értékesebb lehet a piacon! A komfortos és egyben takarékos otthonok kialakításában a korszerű fűtésrendszerek mellet fontos tényező a  hőszigetelési rendszerek és a modern nyílászárok megléte is.

Továbbá nagyon fontos szempont az ingatlan jelenlegi elektromos, víz és szennyvíz hálózatok állapota, hiszen nagyban befolyásolhatja a leendő átalakítás, ill. felújítási költségeket.

  • Állapotfelmérési szolgáltatásunknak köszönhetően Ön pontos információt kaphat a kiszemelt ingatlan (lakás, családi ház) műszaki állapotáról és megelőzheti a felújítás/átépítés során felmerülő extra költségeket.

Ezen információkat remekül alkalmazhatja az áralku folyamatában az eladóval szemben.

  • Állapotfelmérési szolgáltatásunk után jobban megismeri az ingatlan állapotát és megalapozott döntést hozhat.
  • Állapotfelmérési szolgáltatásunk egy megfigyelésen és szemrevételezésen alapuló műszaki vizsgálat, amely célja objektív vélemény alkotása az ingatlan összes strukturális eleméről és rendszeréről.

  • Állapotfelmérési szolgáltatásunk az ingatlan teljes egészére vonatkozóan az alaptól a tetőig mindenre kiterjedő felülvizsgálat készül és 1-2 órán át tart az ingatlan méretétől függően.

  • Kérésére elvégezzük a leendő átépítés/felújítás részletes költségvetés alapjául szolgáló jegyzeteket majd 48 órán belül elkészítjük a részletes és ingyenes árajánlatunkat is.

Ne késlekedjen, hívjon még ma! Segítséget nyújtunk egy megfontolt és racionális döntés meghozatala érdekében a leendő lakás, vagy ház megvásárlása ügyében. Szakmailag átgondolt és alaposan szemrevételezett lakás, ill. ház megvásárlása esetén sok kellemetlenségtől és felesleges kiadástól kimélheti meg az életét.

 

Tisztelettel:

Barabás Albert

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info